E-Twinning Projesi

Ağu

2020-2021 Eğitim- Öğretim yılı proje çalışmaları kapsamında Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sezai TURNA'nın ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Emine KABAKOĞLU'nun teşfikleriyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörü Ebru ÜSTÜNDAL'ın girişimleriyle 5 Nisan 2021 tarihi itibariyle başlanan, Opet Tarihe Saygı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ'in 8 öğrencisiyle birlikte yürüttüğü "Experiencing the Pandemic: The Student Experience of a Pandemic" (Pandemiyi Deneyimlemek: Öğrencinin Pandemi Deneyimi) adlı eTwinning projesi için Ulusal Kalite Etiketi gelmiştir.

Haz

2020-2021 Eğitim- Öğretim yılı proje çalışmaları kapsamında Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sezai TURNA'nın ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Emine KABAKOĞLU'nun teşfikleriyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörü Ebru ÜSTÜNDAL'ın girişimleriyle 5 Nisan 2021 tarihi itibariyle başlanan, Opet Tarihe Saygı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ'in 8 öğrencisiyle birlikte yürüttüğü "Experiencing the Pandemic: The Student Experience of a Pandemic" (Pandemiyi Deneyimlemek: Öğrencinin Pandemi Deneyimi) adlı eTwinning projesi Opet Tarihe Saygı Ortaokulu Müdürü Deniz AYDENİZ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Reyhan ŞEKER YAZICI destekleriyle başarıyla tamamlanmıştır.

May

Experiencing the Pandemic:the Student Experience of a Pandemic isimli E-Twinning Projemiz kapsamında ortak okullarımızla, öğretmen ve öğrencilerimizle beraber işbirlikçi olarak yaptığımız çalışmalara aşağıdaki videoda yayınlanmıştır.

May

Okulumuzun katıldığını Experiencing the Pandemic- the Student Experience of a Pandemic E-Twinning Projesi'nde düzenlenen proje posteri tasarımı yarışmasına katılan öğrencilerimiz, Google Forms üzerinde yapılan oylamada, 6. sınıf öğrencilerimizden Orçun Ç. birinci olmuştur. Proje logosu tasarımı yarışmasında ise, yapılan oylamada 7. sınıf öğrencilerimizden Ecren A. birinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, projemize olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

May

9 Mayıs E-Twinning Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz birlikte çalışmanın ve başarmanın önemini vurgulamak için "9 Mayıs Happy E-Twinning Day" metnini kendileri de dahil oldukları harf  fotoğraflarıyla kodlayarak birleştirdiler. E-Twinning projesi ruhuna uygun olarak hafta boyunca Twinspace portalı üzerinden fikir alışverişinde bulunarak ortaklaşa çalıştılar. Öğrencilerimizin hazırladıkları harf kodlamalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Nis

Okulumuz Opet Tarihe Saygı Ortaokulu'nun katılımcısı olduğu Experiencing the Pandemic: The Student Experience of a Pandemic isimli E-Twinning projesi Polonya'dan Szkoła Podstawowa nr 50 im. Emilii Plater Ortaokulu'nun da katılımıyla uluslararası bir statüye kavuşmuştur.

Nis

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı proje çalışmaları kapsamında Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sezai TURNA'nın ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Emine KABAKOĞLU'nun teşvikleriyle, İlçe Milli Eğitim Proje Koordinatörü Ebru ÜSTÜNDAL'ın girişimleriyle, Opet Tarihe Saygı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ'in katılımıyla ve Opet Tarihe Saygı Ortaokulu Müdürü Deniz AYDENİZ, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Reyhan ŞEKER YAZICI ve Muhasebe ve Finansman Öğretmeni Hüseyin ÖNOL'un destekleriyle 5 Nisan 2021 tarihi itibariyle "Experiencing the Pandemic: The Student Experience of a Pandemic" (Pandemiyi Deneyimlemek: Öğrencinin Pandemi Deneyimi) adlı E-Twinning projesi 5 ortak okulla yürütülmeye başlanmıştır.