"Experiencing the Pandemic:the Student Experience of a Pandemic" İsimli E-Twinning Projemizle Ulusal Kalite Etiketi Aldık.

2020-2021 Eğitim- Öğretim yılı proje çalışmaları kapsamında Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sezai TURNA'nın ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Emine KABAKOĞLU'nun teşfikleriyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörü Ebru ÜSTÜNDAL'ın girişimleriyle 5 Nisan 2021 tarihi itibariyle başlanan, Opet Tarihe Saygı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ'in 8 öğrencisiyle birlikte yürüttüğü "Experiencing the Pandemic: The Student Experience of a Pandemic" (Pandemiyi Deneyimlemek: Öğrencinin Pandemi Deneyimi) adlı eTwinning projesi için Ulusal Kalite Etiketi gelmiştir.

Başta, Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sezai TURNA, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Emine KABAKOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Emine KABAKOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörü Ebru ÜSTÜNDAL'a, Okul Müdürümüz Deniz AYDENİZ'e, Opet Tarihe Saygı Ortaokulu Bilgisayar Öğretmeni Reyhan ŞEKER YAZICI'ya projemize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Proje koordinatörü Opet Tarihe Saygı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ'i ve projede görevli 8 öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

26-08-2021

Yayın: 26.08.2021 - Güncelleme: 10.09.2021 09:04 - Görüntülenme: 512