Etiket Sonuçları: Çanakkale

Şbt

Çanakkale Deniz ve Kara Savaşlarının meydana geldiği Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı'nın ve Çanakkalemizin tarihi, kültürel ve manevi değerlerinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımının yapılması, Çanakkale ruhu ile bu mirasın gelecek nesillere aktarımının sağlanması amacıyla "Mannu Çanakkale'de" adlı animasyon filmi Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığınca hazırlanmıştır. Aynı zamanda kültürel varlıkların korunması bilincinin aşılandığı, dostluk, arkadaşlık, güven ve işbirliğinin önemini anlatan, TRT Çocuk ortak yapımı olan "Mannu Çanakkalede" adlı animasyon filmi 10 Şubat 2023 tarihinden itibaren vizyona girmiştir.

Eyl

Okulumuzda 20.09.2022 tarihinde öğrencilerimize Mühendis Elif YENİCİ tarafından "Tabiatı Koruma, Biyoçeşitlilik ve Biyokaçakçılık" eğitimi verildi.

Eyl

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığının destekleriyle 12 Eylül Pazartesi günü Çanakkale şehitlerinin manevi huzurunda gerçekleştirilen "İlk Ders Çanakkale" etkinliğine okulumuzdan 100 öğrenci katıldı.

Ara

İnternet kullanımında güvenliğin önemi hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla projede yer alan tüm öğrenciler "Güvenli İnternet Kullanımı" konulu seminere katıldılar.

Ara

Sevgili Öğrencilerimiz,

Okulumuz 6 Eylül 2021 tarihinde 5,6,7 ve 8 bütün sınıf seviyelerinde yüz yüze açılacaktır. Temennimiz 2021-2022 eğitim-öğretim yılı sağlıklı bir şekilde yüzyüze devam etmesidir. Derslerimizin başlangıç ve bitiş saatleri aşağıdaki zaman çizelgesinde verilmiştir.  Okula gelirken maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek gelmemiz hepimizin sağlığı için büyük önem arz etmektedir.

Ağu

2020-2021 Eğitim- Öğretim yılı proje çalışmaları kapsamında Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sezai TURNA'nın ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Emine KABAKOĞLU'nun teşfikleriyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörü Ebru ÜSTÜNDAL'ın girişimleriyle 5 Nisan 2021 tarihi itibariyle başlanan, Opet Tarihe Saygı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ'in 8 öğrencisiyle birlikte yürüttüğü "Experiencing the Pandemic: The Student Experience of a Pandemic" (Pandemiyi Deneyimlemek: Öğrencinin Pandemi Deneyimi) adlı eTwinning projesi için Ulusal Kalite Etiketi gelmiştir.

May

12-17/05/2019 tarihinde Polonya´nın Slupsk şehri Zespol Szkolno-Przedszkolny im. Czeslawa Milosza w Siemianicach Okulu´nda okulumuzun proje koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Saliha DENİZ, İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ ve 7. sınıf öğrencilerimizden Mustafa YILMAZ, İlksen GİRGİN, Sudenaz MANDACI, Furkan DAĞ ve Efe GENÇ´in katılımıyla gerçekleşen 3. proje toplantısı başarıyla sonuçlandı.

Mrt

03-08/03/2019 tarihinde Yunanistan´ın Selanik şehri 9th High School Kalamaria Okulu´nda okulumuzun proje koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Saliha DENİZ, İngilizce Öğretmeni Seçkin PEKER ve 8. sınıf öğrencilerimizden Hakan YILDIZ, Sümeyra COŞĞUN, Elif KAYALAR ve Ecehan ÖKÇÜM´ün katılımıyla gerçekleşen 2. proje toplantısı başarıyla sonuçlandı. Katılımcıların çeşitli atölyelerde faaliyet gösterdiği toplantıda tarihimizi, şehrimizi, kültürümüzü ve farklı kültürleri tanıyıp öğrenirken kullanabileceğimiz farklı metotlar ve yavaşlamaya dair yeni öğretiler keşfedildi.