Etiket Sonuçları: Eceabat

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 101. yılı kutlamaları İlçemiz Eceabat'ta 23 Nisan 2024 Salı günü saat 10.00'da Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Ardından Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonu'nda Bayram Kutlama Töreni gerçekleşti. İlçemizde gerçekleşen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" temalı şiir yazma yarışmasnda 6/C sınıfından Ege Ali AR birinci, 8/A sınıfından Berra ALTAY ikinci, 5/A sınıfından Özgün KİREMİTÇİ üçüncü olmuştur. Öğrencilerimize ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu bayramı çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı ve minnetle anıyoruz. Tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Kas

İlçemiz Eceabat'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında Kaymakamımız Sayın Murat ÇİÇEK, Belediye Başkanımız Sayın Saim ZİLELİ, ilçe protokolü ve Eceabat halkının katılımıyla gerçekleşti. Kutlama programı Eceabat Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiir dinletisi ve halk oıyunları gösterisi ile devam etti. Program Çanakkale Boğaz Komutanlığına bağlı bando takımının çeşitli türlerdeki müzik dinletisi ile sona erdi. Eceabat'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü kutlu olsun!

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rıdvan ALINMAZ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Emine KABAKOĞLU, 28.11.2022 tarihinde okulumuzu ziyaret etti. Okul Müdürümüz Deniz AYDENİZ ve Müdür Yardımcımız Serkan ÖZDİLEK'le görüşerek okulumuz hakkında bilgiler aldı.Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulusumuza özgürlük yolunu açan Ulusal Kurtuluş Savaşının tohumlarının atıldığı bu topraklarda, tüm imkansızlıklara rağmen kazanılan zaferler sonrası 9 Eylül 1922 tarihinde Türk ordusunun İzmir'e girişi ile başlayan Kurtuluş günlerinden biri olan Çanakkale, Gelibolu, Maydos ve Lalapaşa mülki idarelerinin TBMM hükümetince devralınmasının (26 Kasım 1922) Eceabat ilçemizin kuruluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda Çelenk Töreni düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda 20.09.2022 tarihinde öğrencilerimize Mühendis Elif YENİCİ tarafından "Tabiatı Koruma, Biyoçeşitlilik ve Biyokaçakçılık" eğitimi verildi.

Eyl

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığının destekleriyle 12 Eylül Pazartesi günü Çanakkale şehitlerinin manevi huzurunda gerçekleştirilen "İlk Ders Çanakkale" etkinliğine okulumuzdan 100 öğrenci katıldı.

Şbt

"Communication:the Chance to Know and Discover the World" Adlı e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimizin İngilizce öğrenmenin önemini anlatan kısa videolar hazırladılar. Projenin Twinspace sayfasında paylaşım yapıp, ortak ülkelerin proje öğrencilerinin hazırladıkları videoları izlediler.

Ara

İnternet kullanımında güvenliğin önemi hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla projede yer alan tüm öğrenciler "Güvenli İnternet Kullanımı" konulu seminere katıldılar.

Ara

Sevgili Öğrencilerimiz,

Okulumuz 6 Eylül 2021 tarihinde 5,6,7 ve 8 bütün sınıf seviyelerinde yüz yüze açılacaktır. Temennimiz 2021-2022 eğitim-öğretim yılı sağlıklı bir şekilde yüzyüze devam etmesidir. Derslerimizin başlangıç ve bitiş saatleri aşağıdaki zaman çizelgesinde verilmiştir.  Okula gelirken maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek gelmemiz hepimizin sağlığı için büyük önem arz etmektedir.

Ağu

2020-2021 Eğitim- Öğretim yılı proje çalışmaları kapsamında Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sezai TURNA'nın ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Emine KABAKOĞLU'nun teşfikleriyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörü Ebru ÜSTÜNDAL'ın girişimleriyle 5 Nisan 2021 tarihi itibariyle başlanan, Opet Tarihe Saygı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ'in 8 öğrencisiyle birlikte yürüttüğü "Experiencing the Pandemic: The Student Experience of a Pandemic" (Pandemiyi Deneyimlemek: Öğrencinin Pandemi Deneyimi) adlı eTwinning projesi için Ulusal Kalite Etiketi gelmiştir.

May

12-17/05/2019 tarihinde Polonya´nın Slupsk şehri Zespol Szkolno-Przedszkolny im. Czeslawa Milosza w Siemianicach Okulu´nda okulumuzun proje koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Saliha DENİZ, İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ ve 7. sınıf öğrencilerimizden Mustafa YILMAZ, İlksen GİRGİN, Sudenaz MANDACI, Furkan DAĞ ve Efe GENÇ´in katılımıyla gerçekleşen 3. proje toplantısı başarıyla sonuçlandı.

Mrt

03-08/03/2019 tarihinde Yunanistan´ın Selanik şehri 9th High School Kalamaria Okulu´nda okulumuzun proje koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Saliha DENİZ, İngilizce Öğretmeni Seçkin PEKER ve 8. sınıf öğrencilerimizden Hakan YILDIZ, Sümeyra COŞĞUN, Elif KAYALAR ve Ecehan ÖKÇÜM´ün katılımıyla gerçekleşen 2. proje toplantısı başarıyla sonuçlandı. Katılımcıların çeşitli atölyelerde faaliyet gösterdiği toplantıda tarihimizi, şehrimizi, kültürümüzü ve farklı kültürleri tanıyıp öğrenirken kullanabileceğimiz farklı metotlar ve yavaşlamaya dair yeni öğretiler keşfedildi.