Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ'in Rehberliğinde 7. Sınıf Öğrencilerimizin Katılımıyla "Healthy Food VS Unhealthy Food" (Sağlık Yiyecekler VS Sağlıksız Yiyecekler) Adlı e-Twinning Projesi Başladı.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ'in rehberliğinde 7. Sınıf öğrencilerimizden Ece G., Derin Ela Ö., Ayşe Asel Y., Sümeyya A., Zeren Ö. ve Aslıhan K.'nın katılımıyla "Healthy Food VS Unhealthy Food" (Sağlık Yiyecekler VS Sağlıksız Yiyecekler) adlı e-Twinning projesi Türkiye, Yunanistan ve İtalya'dan ortak okullarla başlatıldı. Projede sağlıklı beslenmenin önemi, sağlıklı ve sağlıksız yiyecekler ve sağlıksız beslenmenin zararları konuları ile ilgili bilgilendirme çalışmaları yürütülecektir. Proje kapsamında 7. sınıf e-Twinning öğrencilerimiz ve İngilizce Öğretmenimiz Gülşah AYDENİZ proje panosunu hazırladılar. Proje öğrencilerimize ve öğretmenimiz Gülşah AYDENİZ'e başarılar diliyoruz.

07-03-202307-03-202307-03-202307-03-2023

Yayın: 07.03.2023 - Güncelleme: 07.03.2023 14:46 - Görüntülenme: 252