Kurucusu Olduğumuz "Zero-Waste" (Sıfır Atık) Adlı E-Twinning Projemiz

İngilizce öğretmenimiz Gülşah AYDENİZ rehberliğinde Portekiz'den Agrupamento de Escolas Raul Proença (EB de Santo Onofre) Okulu, Türkiye'den Şemsettin Çamoğlu Ortaokulu ve okulumuz Opet Tarihe Saygı Ortaokulu, İtalya'dan I.C.S. R.Viviani (Napoli ) okullarından öğretmen ve öğrencilerin katıldığı "Sıfır Atık" (Zero-Waste) adlı e-Twinning projemiz başlamıştır.

Bu proje ile hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin SIFIR ATIK konusunda bilinçlendirilmesi istenilmektedir. Geri dönüştürmemize, atıkları en aza indirmemize, tüketimi azaltmamıza ve ürünlerin yeniden kullanılmasını veya onarılmasını sağlamamıza ve doğaya ve hayatımıza geri kazandırmamıza yardımcı olacaktır. Öğrencilerin İngilizce'yi çok daha aktif kullanmasını sağlayacak, İngilizce pek çok materyal geliştireceklerdir. Pano tasarımı, padlet, işbirlikli video, afiş, sunum, slayt gösterisi, infografik, logo, poster oluşturma gibi pek çok Web2 aracı kullanma ve materyal üretme becerisi elde edeceklerdir.

01-03-202201-03-2022

Yayın: 01.03.2022 - Güncelleme: 01.03.2022 15:46 - Görüntülenme: 820