"Kaliteli Zaman İçin Zeka Oyunlarını Seçin" Adlı E-Twinning Projesi Değerlendirme Raporu

Okulumuzda İngilizce Öğretmenimiz Nilay SALĞIN'ın rehberliğinde yürütülen "Kaliteli Zaman İçin Zeka Oyunlarını Seçin" projesi kapsamında okulumuz proje öğrencileri proje değerlendirmesi yaptılar. Proje öğrencilerimiz evlerinde atık malzemelerden bu oyunları ürettiler, evde aileleriyle, okulda teneffüslerde arkadaşlarıyla hem öğrettiler, hem oynayarak kaliteli zaman geçirdiler. Öğrencilerin bilişsel düşünme, problem çözme, tahmin yürütme, zamanı verimli kullanma becerilerini geliştiren zeka oyunları okulumuzda hem öğrenciler hem de öğretmenlerimiz tarafından çok sevildi. Proje öğrencilerimiz Web2 araçlarını aktif bir şekilde kullanarak ürünler oluşturdular. Proje sayesinde biz de pek çok zeka oyunu öğrendik. Projenin koordinatörlüğünü yapan öğretmenimiz Nilay SALĞIN'a teşekkür ediyor, öğrencilerimizin ve öğretmenimizin başarılarının devamını diliyoruz.

.

29-04-2022