Etiket Sonuçları: Opet Tarihe Saygı Secondary School E-Twinning

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ koordinatörlüğünde yürütülen 7/C sınıfı öğrencilerimizin katıldığı "Healthy Food VS Unhealthy Food" (Sağlıklı Yiyecekler Sağlıksız Yiyeceklere Karşı) E-Twinning projesi kapsamında Türkiye İtalya ve Yunanistan ülkeleri birbirleri ile tarif paylaşımları yaptılar . Bu tarifleri deneyimlenen öğrencilerimiz be öğretmenlerimiz online zoom görüşmesi ile fikirlerini merak ettiklerini birbirlerine de sorarak İngilizce konuşma becerilerini de geliştirdiler. Bu tarifleri bir kitapta toplayarak sürdürülebilirliğini sağladılar. Kitaba aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında İngilizce Öğretmenimiz Gülşah AYDENİZ tarafından yürütülen "Yes to Zero Waste, No to Waste" (Sıfır Atığa Evet, İsrafa Hayır) adlı e-Twinning projemizde yapılan çalışmalar değerlendirilerek Avrupa Kalite Etiketi kazanılmıştır. Proje koordinatörü İngilizce Öğretmenimiz Gülşah AYDENİZ'i ve projede görev alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuz 7/C sınıfı öğrencilerinin katıldığı "Healthy Food VS Unhealthy Food" (Sağlıklı Yiyecekler Sağlıksız Yiyeceklere Karşı) adlı E twinning projesi kapsamında Türkiye Yunanistan İtalya ülkelerinden ortak okullarımızın proje öğrencileri sağlıklı yiyeceklerden oluşan smoothieler hazırladılar. Webex platformunda online smoothie partisine İngilizce öğretmenimiz Gülşah AYDENİZ rehberliğinde proje öğrencilerimiz katıldı. Partide öğrenciler sohbet ettiler ve hazırladıkları smoothilerin içeriklerini paylaştılar.