T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANAKKALE / ECEABAT - Opet Tarihe Saygı Ortaokulu

Opet Tarihe Saygı Ortaokulu

Telefon
0286 814 12 07
Belgegeçer
WEB
https://opettarihesaygiortaokulu.meb.k12.tr
Adres
İsmet Paşa Mah. Ahmet Meriç Sok. No 43 Eceabat /Çanakkale
Vizyon
VİZYONUMUZ Öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm okul çevresinin; eğitimin gerekliliği ve önemini anlamaları ve bu çerçevede eğitimin hayatın olmazsa olmazları arasına girip, değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek.
Misyon
MİSYONUMUZ BİZ... Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri için varız
Başarılar
Öğretmen :37
Öğrenci :286
Derslik :19
Konferans Salonu :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1740
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
09:0 - 15:45
Isınma
Kaloriferli
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuz İlçe merkezinde olup heryere yürüme mesafesindedir. Çanakkale İl merkezi ile Eceabat arasındaki ulaşım saat başı kalkan 25 dakika süren düzenli feribot seferleri ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İlçe
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz Eceabat İlçe Merkezinde yer almaktadır.Çanakkale-Eceabat Feribot İskelesine 800 metre uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okul içi sportif karşılaşmalar ve turnuvalar yanında zeka oyunları turnuvaları da düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 4006 Fuarımız 2021-2022 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilmiştir. TÜBİTAK 2204B Projeleri hazırlıkları sürmektedir.
Proje Çalışmaları
Sıfır Atık Projesi, e-Twining Projeleri, Okulum Temiz Projesi, ÇEV 2023 Projesi aktif olarak yürütülmektedir.TÜBİTAK 4006 Fuarımız 2021-2022 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilmiştir. 2204B Projeleri hazırlıkları sürmektedir. Erasmus+ Programı 2022 yılı Erasmus+ Teklif Çağrısı ve 2022 yılı Erasmus+ Program Rehberi kapsamında başvuru sürecimiz devam etmektedir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürütülen Erasmus+ Projesinde konsorsiyum ortaklığımız devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Comenius ve ERASMUS + gibi projeşer başarı ile sürdürülmüş olup 2021 yılında ERASMUS+ Projesi sonlandırılmıştır. şu anda yabancı ortakları da bulunan 6 e-Twinning Projesi aktif olarak yürütülmektedir.
Yazdır