Okulumuz Opet Tarihe Saygı Ortaokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Okul İçi Çocuk Şenliği Etkinliğimiz

Okulumuz Opet Tarihe Saygı Ortaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 22 Nisan tarihinde okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenleri Tamer YAĞCI ve Turan AKAR'ın rehberliğinde Çocuk Şenliği etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimiz arasında yumurta taşıma yarışması, sandalye kapma yarışması gibi eğlenceli oyunlar oynandı. Etkinliği düzenleyip yöneten Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Tamer YAĞCI ve Turan AKAR'a teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Yarışmalara katılan tüm öğrencilerin ve ayrıca dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesini sağlayan Okul Aile Birliğimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Yayın: 22.04.2022 - Güncelleme: 23.04.2022 21:39 - Görüntülenme: 337