ERASMUS

ERASMUS+

Mrt

03-08/03/2019 tarihinde Yunanistan´ın Selanik şehri 9th High School Kalamaria Okulu´nda okulumuzun proje koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Saliha DENİZ, İngilizce Öğretmeni Seçkin PEKER ve 8. sınıf öğrencilerimizden Hakan YILDIZ, Sümeyra COŞĞUN, Elif KAYALAR ve Ecehan ÖKÇÜM´ün katılımıyla gerçekleşen 2. proje toplantısı başarıyla sonuçlandı. Katılımcıların çeşitli atölyelerde faaliyet gösterdiği toplantıda tarihimizi, şehrimizi, kültürümüzü ve farklı kültürleri tanıyıp öğrenirken kullanabileceğimiz farklı metotlar ve yavaşlamaya dair yeni öğretiler keşfedildi.

Mrt

Erasmus+ "Slowing Down a New Face Of European Education" Türkiye Toplantısı E-Magazini için tıklayınız. turkey e-magazine

Ara

17-21 Aralık 2018 tarihleri arasında Okulumuz Opet Tarihe Saygı Ortaokulunun da ortak olduğu "Slowing Down(Yavaşlamak) —A New Face of European Education" projesi kapsamında ilk hareketlilik ayağı olan okulumuza ortak olduğumuz Polonya, Letonya, Portekiz, Yunanistan ve İtalya ülkelerinin görevli öğretmen ve öğrencileri  ziyaret etmişlerdir.

Ara

Erasmus+ projesi kapsamında, Ulusal Ajans tarafından  onaylanan 01.09.2018-31.08.2020 tarihleri arasında, Polonya, Yunanistan, Portekiz, İtalya, Letonya ülkeleri ile ortak yürütülen Slowing Down- A New Face Of European Education projesinin tanıtım çalışmaları devam etmektedir. Eceabat Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından öğrencilerimiz projenin yasal temsilci Okul Müdürümüz Deniz AYDENİZ, Proje Koordinatörü İngilizce Öğretmeni Saliha DENİZ  ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Osman ÖZKAN'ı makamında  ziyaret ederek  proje ile ilgili açıklamalar yaparak, bilgi alışverişinde bulundular. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Osman ÖZKAN yavaşlamanın önemine değindi ve okulumuzun böyle anlamlı bir proje içerisinde yer almasından dolayı tebriklerini sundu, çalışmalarımızda başarılar diledi.