T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANAKKALE / ECEABAT - Opet Tarihe Saygı Ortaokulu

Hayalimdeki Sen CV Yarışması Son Başvuru Tarihi 31 Mart 2024'te

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu tarafından düzenlenen "Hayalimdeki Sen CV Yarışması"nın amacı, Çanakkale ilinde öğrenim gören ortaokul öğrencilerinin kariyer planlamalarını yapmaları, gelecekte iş hayatına adım atarken etkili özgeçmiş hazırlayabilmeleri, iş görüşmelerinin olmazsa olmazı olan özgeçmişlerin özgün tasarım ve içerikle oluşturulmasıdır. Bu kapsamda öğrenciler hayallerindeki işyerleri/meslekler için özgeçmiş hazırlayacak, böylece katılımcıların kariyer planlamasını daha sağlıklı yapmalarına katkı sağlanmış olacaktır. Yarışmaya başvurular 01-31 Mart 2024 tarihleri arasında kariyer.canakkale@iskur.gov.tr adresine yapılacaktır. Yarışmaya katılacak öğrencilere başarılar dileriz.

KATILIM KOŞULLARI

- Bu yarışma Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilmektedir.

- Yarışmaya sadece Çanakkale il ve ilçelerinde öğrenim gören ortaokul öğrencileri katılabilir.

- Her katılımcı, sadece bir (1) adet Özgeçmiş (CV) hazırlayarak yarışmaya katılabilir.

- Katılımcı istediği gibi bir tasarım yapmakta serbest olup CV teslimini genel formatlarda (jpg, jpeg, png, doc, docx, pdf, ppt vb.) yapmalıdır. Dosya büyüklüğü en fazla 10 MB olmalıdır. - Katılımcının tasarımda vereceği kişisel bilgiler kesinlikle doğru olmalıdır. Dereceye giren CV'lerin doğruluk tespiti yapılacaktır.

- Yarışmaya gönderilen CV'nin özgün bir çalışma olmaması, aksine bir iddia olması veya üçüncü kişilerin CV tasarımı üzerinde hak iddia etmesi durumunda sorumluluk yarışmacıya aittir. - Başvurular kariyer.canakkale@iskur.gov.tr mail adresinden kabul edilecektir.

- Şartnamede sayılan katılım koşullarına uymayan başvurular, değerlendirme dışı bırakılacaktır.

- Son başvuru tarihi 31.03.2024 olup başvuran adayların içinden ilk 10 CV belirlendikten sonra adaylar mülakat simülasyonuna alınarak içlerinden en başarılı 3 adaya ödül verilecektir. - Yarışma sonuçları, İŞKUR'un sosyal medya hesabından ilan edilecektir.

- Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, yarışmaya gönderilecek tüm çalışmaları istediği şekilde ve kanallarda, ticari ve ticari olmayan amaçlarla sergileme, basma, yayınlama ve eğitim amaçlı kullanma gibi haklara sahip olacaktır.

- Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, gerekli gördüğü takdirde yarışma şartnamesinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Yarışmaya katılan kişiler, şartname kurallarını kabul etmiş sayılır. Katılım şartlarına uymayan kişilerin ödülleri iptal edilir.

DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ

Gönderilen CV'ler, Seçici Kurul tarafından aşağıdaki kriterlere göre değerlendirilecektir:

o Tasarım - Özgünlük - İçerik -Mülakat

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 12:41 - Görüntülenme: 42
  Beğen | 0  kişi beğendi