"Genders Travelling In Time" (Zaman İçinde Yolculuk Eden Cinsiyetler) Adlı E-Twinning Projesi Öğrenci Tanışma Toplantısı Yapıldı.

Okulumuz "Genders Travelling In Time" E-Twinning projesi öğrencileri, proje ortak okulları öğrencileri ile tanışma toplantısına katıldılar. Toplantıda, ortak okullarımız, yaşadıkları ili, bölgeyi tanıtan sunumlar yaptılar. Ardından sırasıyla farklı okullardan öğrenciler kendilerini İngilizce dilinde tanıttılar. Okulumuzdan Ceylin Ada A., Ekin B., Aylin T., Damla G., Şüheda A., Kenan Efe K., Kayra B., Berra A., Berra İ. ve Nazlıcan B. da kendilerini tanıtarak projede bulunma amaçlarını açıkladılar. Cinsiyet eşitliğine önem verdiklerini, bunun önemini duyurmak ve vurgulamak istediklerini, yabancı dil ve dijital becerilerini geliştirmek için projeye katıldıklarını belirttiler. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

10-02-202410-02-202410-02-2024

Yayın: 10.02.2024 - Güncelleme: 10.02.2024 09:18 - Görüntülenme: 46