Genders Travelling In Time E-Twinning Projesi Kapsamında Proje Öğrencileri "Beauty and The Beast" Kitabını "Charming and The Beast" Şeklinde Yeniden Oluşturdular.

"Genders Travelling In Time" (Zaman İçinde Yolculuk Eden Cinsiyetler) e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz cinsiyet kalıp önyargılarını değiştirmek için "Güzel ve Çirkin" (Beauty and The Beast) masalını seçtiler. Proje Koordinatörü Yunanistan Chios 4th İlkokulu Müdürü Maria Keroglou tarafından başlanan masala, okulumuz proje öğrencileri Şüheda A., Damla G., Berra A., Kenan Efe K., Ceylin Ada A., Ekin B., Berra İ., Aylin T., Nazlıcan B., Kayra B. cinsiyetlere atanan kalıp önyargıları değiştirerek yeniden yazdılar ve karikatürler oluşturdular. İzmir Karşıyaka İlkokulu 4. sınıf proje öğrencileri de kitabın karikatürlerini oluşturdular ve seslendirdiler. Masala devam etme çalışmasına proje öğrencilerimiz seslendirme yaptılar ve videolaştırıldı. Proje öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 21:54 - Görüntülenme: 56