Etiket Sonuçları: Türkiye

Mrt

Uluslararası mecralarda her türlü faaliyet ve yazışmada "Turkey", "Turkei", "Turquie" vb. ibareler yerine "TÜRKİYE" ibaresinin kullanımı gerekli görülmüştür. Her alanda devletimizin ve milletimizin binlerce yıllık birikiminin "Türkiye" markası altında temsil edilmesi gereklidir.

May

12-17/05/2019 tarihinde Polonya´nın Slupsk şehri Zespol Szkolno-Przedszkolny im. Czeslawa Milosza w Siemianicach Okulu´nda okulumuzun proje koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Saliha DENİZ, İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ ve 7. sınıf öğrencilerimizden Mustafa YILMAZ, İlksen GİRGİN, Sudenaz MANDACI, Furkan DAĞ ve Efe GENÇ´in katılımıyla gerçekleşen 3. proje toplantısı başarıyla sonuçlandı.

Mrt

03-08/03/2019 tarihinde Yunanistan´ın Selanik şehri 9th High School Kalamaria Okulu´nda okulumuzun proje koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Saliha DENİZ, İngilizce Öğretmeni Seçkin PEKER ve 8. sınıf öğrencilerimizden Hakan YILDIZ, Sümeyra COŞĞUN, Elif KAYALAR ve Ecehan ÖKÇÜM´ün katılımıyla gerçekleşen 2. proje toplantısı başarıyla sonuçlandı. Katılımcıların çeşitli atölyelerde faaliyet gösterdiği toplantıda tarihimizi, şehrimizi, kültürümüzü ve farklı kültürleri tanıyıp öğrenirken kullanabileceğimiz farklı metotlar ve yavaşlamaya dair yeni öğretiler keşfedildi.