Etiket Sonuçları: Opet Tarihe Saygı Ortaokulu Proje

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri, okul destek personeli ve velilerde temizlik ve hijyen konusunda farkındalığın artırılması, bu kapsamda sosyal sorumluluk kampanyaları düzenlenmesi ve iyi uygulama örneklerinin ülke genelinde yaygınlaştırılması amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı ile OPET iş birliğinde "Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" projesi hayata geçirilmiştir.

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarının tümünü kapsayan en kapsamlı temizlik ve hijyen projesi olan "Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" Projesi okullarda, temizlik ve hijyen odağında kültürel dönüşüm yaratmaya dayalı farkındalık geliştirmektedir.

Mrt

"Zero Waste" (0 Atık) adlı projemizde bulunan "Waste Hunters" (Atık Avcıları) adlı öğrencilerimiz bu ay geri dönüşüm (recycle), yeniden kullanmak (reuse), atıkları ayrıştırmak faaliyetlerinde bulunarak okulumuzda 0 Atık kültürünün yaygınlaştırılmasına katkıda bulundular.

Mrt

"Geleceğin Molekülü Su" adlı e-Twinning projemizde öğrencilerimiz Voki adlı web2 işbirlikçi aracında kendilerini tanıtan videolar hazırladılar.

Mrt

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Aslı KÖSE'nin rehberliğinde okulumuz 5/A sınıfı e-Twinning öğrencilerinin katıldığı "Geleceğin Molekülü Su" e-Twinning projesi Mart ayı etkinliklerinde yer alan, suyun önemine dikkar çekmek için yapılan afiş çalışmalarına katılan öğrencilerimizden Duhan Turaç T.'ın  afişi çevrimiçi anket oylaması ile en çok oyu alarak 1. oldu. Proje afişi seçildi. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Aşağıda proje kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı afişler bulunmaktadır.