Etiket Sonuçları: A New Face Of European Education

May

"Erasmus + Programı Ana Eylem 2 Okullar Arası Değişim Ortaklıkları" kapsamında 2018-1-PL01-KA229-050586_4 numaralı "Slowing Down, a new face of European education"  isimli projenin, 10/05/2020 – 15/05/2020 tarihleri Letonya'nın Blidene şehrinde Blidenes Pamatskola okulunda gerçekleşecek olan toplantının dünya çapındaki Covid-19 salgını nedeniyle "Doğadaki Müzik" temalı programın online ortama taşınmasına proje ortaklarıyla karar verildi.

Ock

Okulumuz Opet Tarihe Saygı Ortaokulu'nun da ortak olduğu "Slowing Down(Yavaşlamak) —A New Face of European Education" projesi kapsamında ilk hareketlilik ayağı olan okulumuza ortak olduğumuz Polonya, Letonya, Portekiz, Yunanistan ve İtalya ülkelerinin görevli öğretmen ve öğrencileri 17-21 Aralık 2018 tarihleri arasında  okulumuzu ve ilimizi ziyaret etmişlerdir.

May

12-17/05/2019 tarihinde Polonya´nın Slupsk şehri Zespol Szkolno-Przedszkolny im. Czeslawa Milosza w Siemianicach Okulu´nda okulumuzun proje koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Saliha DENİZ, İngilizce Öğretmeni Gülşah AYDENİZ ve 7. sınıf öğrencilerimizden Mustafa YILMAZ, İlksen GİRGİN, Sudenaz MANDACI, Furkan DAĞ ve Efe GENÇ´in katılımıyla gerçekleşen 3. proje toplantısı başarıyla sonuçlandı.

Mrt

03-08/03/2019 tarihinde Yunanistan´ın Selanik şehri 9th High School Kalamaria Okulu´nda okulumuzun proje koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Saliha DENİZ, İngilizce Öğretmeni Seçkin PEKER ve 8. sınıf öğrencilerimizden Hakan YILDIZ, Sümeyra COŞĞUN, Elif KAYALAR ve Ecehan ÖKÇÜM´ün katılımıyla gerçekleşen 2. proje toplantısı başarıyla sonuçlandı. Katılımcıların çeşitli atölyelerde faaliyet gösterdiği toplantıda tarihimizi, şehrimizi, kültürümüzü ve farklı kültürleri tanıyıp öğrenirken kullanabileceğimiz farklı metotlar ve yavaşlamaya dair yeni öğretiler keşfedildi.

Mrt