Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ölümünün 84. Yıldönümünde Saygı, Minnet ve Özlemle Anıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ölümünün 84. yıldönümü münasebetiyle okulumuzda Türkçe ve Müzik öğretmenlerimizin rehberliğinde Anma Töreni yapıldı. 2 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Türkçe Öğretmenimiz Rafet CANSU tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. "Sen Varsın Atatürk'üm Her Şeyimde" adlı şiir okundu. Atatürk'ün Hayatı ile ilgili konuşma yapıldı. "Mustafa Kemal'i Düşünüyorum" adlı şiir okundu. Bülbülüm Altın Kafeste ve Çalın Davulları" isimli parçalar seslendirildi. Okulumuzun tüm öğrencilerinin katılımıyla "Feda Türkiyem" adlı müzikli gösteri yapılmasıyla tören sona erdi. Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Yayın: 10.11.2022 - Güncelleme: 10.11.2022 15:24 - Görüntülenme: 219